Naon anu ngaku. Sampel tina aksi. Haram Action

Naon nu ngaku, nu urang sakeudeung geus dianggap

Mindeng pisan dina kahirupan, ieu kaayaan, nu euweuh kenca tapi indit ka pangadilanDina artikel ieu geus ditalungtik nu saperti ngaku, kumaha anjeun nampilkeun anjeun, anu ngabogaan hak pikeun naon maranehna. Urang méré Harti ngaku. Ieu téh hiji sarat yén Katuhu nu ngagugat nu, ieu téh alatan sagala rupa alesan, nu tangtu normatif-dokumén legal.

Jadi, jeung gugatan saméméh pangadilan bisa ngajaga sagala rupa badan ékonomi, jalma alam, jeung tujuan panyalindungan maranéhanana dilanggar hak, atawa nangtang ka batur, tapi ogé kapentingan maranéhanana.

Ayeuna anjeun kudu ngarti naon éta téh

Dina pernyataan ieu ditandaan subyek nu ngaku jeung Yayasan anak.

Dina kahiji pamahaman hiji kaayaan nu tangtu, nu brings maju ngagugat ka terdakwa. Therein bahan obyék sengketa téh kaasup. Jeung dinamika parobahan dina kaayaan nu ngaku. Dasar jas aya fakta hukum. Maranéhanana ngabentuk sabenerna digambarkeun fenomena.

Saterusna manéhna secrete dasar nu ngaku.

Cindekna kiwari dimungkinkeun kudu dibekelan ku cara maké hiji indikasi dina eta sasuai.

Kasampak di naon nu ngaku terus dina rata-rata maranéhanana spésiés. Gumantung kana alam nu sengketa, nu ngagugat jeung terdakwa ngatur di handap ieu tipe data talatah: Greatest sosialisasi dina arbitrase prakték, narima kadua sahiji klaim. Anjeun keur nanyakeun terdakwa pikeun minuhan kawajiban nu di ni mat nu ngagugat. Mark Ogé langsung lampah. Sarat putri organisasi utama cahya dina karuksakan ngaku pangadeg hukum Jalma, nepi ka jalma di na ngeunaan ngaran nu sarua boh ngaku anjeun ngeunaan pangakuan urus batal dina acara maranéhanana committing ékonomi subjék. Prosedural-hukum patokan ogé mark-ngabentuk klaim, antara nu maranéhanana ngarujuk ka Amandemen, bewara terminasi atawa mecenghulna bahan legal hubungan. Salaku conto saperti Deklarasi a, eta téh kieu: ngaku ka parobahan dina kaayaan kontrak.

Lawsuits, diarahkeun dina kapanggihna hak milik nu terdakwa, nu meuli, kitu ogé sababaraha batur.

Kiwari dimungkinkeun di antarana saperti lawsuits di nu ngaku nu ngagugat nu requests ka katuhu, boh mastikeun atawa refute ayana disputable legal hubungan.

Pernyataan ieu, dina waktosna, nu mana wae nu urus atawa kontrak) dibagi kana positif (pikeun pangakuan hak cipta) jeung négatif (pikeun pangakuan invalidity.

Dina awal aplikasi ieu, pangadilan kudu dibikeun, nu keur dilayanan. Panggih jeung nu nanya, sarat ngagambarkeun, terdakwa, Aplikasi. Minangka pamungkas lumangsung: resi mayar tina fee pandaptaran, jadi gaduh panulisan pernyataan, confirms identitas, yén kakuatan nu ngagugat nu, atawa wakil-na, dokumén séjénna nu mastikeun fakta tina Kajahatan. Karuksakan laporan mangrupakeun daya tarik pikeun organ nu yudikatif jeung ditulis Declaration dina panangtayungan hak atawa kapentingan Jalma nu tangtu. Nu impossibility nu ulang cindekna klaim dina isu nu ngumbar salila sidang pangadilan, eta Kudu aya kasapukan antara pihak ngeunaan Transfer of sengketa ka arbitrase Di pangadilan nu ngagugat nu, nu kakuatan anu jadi digambarkeun atawa lain wae Jalma jeung ngawula di pangadilan salaku salah sahiji pihak Lamun nu mana wae nu kaayaan teu papanggih, nu hakim bisa ninggalkeun ngaku tanpa gerakan jeung waktu pasini ka koreksi saperti Deklarasi. Lamun ngaku téh dina raraga, manéhna bakal boga yudisial dédéngéan, kabéh pihak bakal informed. Pikeun panawaran pikeun panolakan pikeun narima jas of pintonan-na, aya tulisan jeung nya ka pengacara a pikeun koreksi jalma defects, nu anu dituliskeun dina dokumén. code sipil prosedur disadiakeun pikeun ngadegna mulang ngaku alatan palanggaran raraga ku nu ngagugat saméméh pangadilan. Anjeun di antara nu Dipiceun. Nu ngagugat sanggeus kacindekan tina ngaku Luyu jeung patched tatu bisa ngahurungkeun idéntik jeung pernyataan ka pangadilan. Di antarana saperti alesan salian di luhur, filing hiji ngaku, nu teu bisa gawe, hiji unsigned, atawa hiji pernyataan ditandatanganan nu mampuh Jalma, kitu ogé input of pernyataan nu ngagugat nepi ka kaputusan dina nyoko pernyataan ngaku ngeunaan mulang ka produksi kiwari dimungkinkeun.

Sarupa gugatan jsb ngeunaan diilikan ilegal of sipat jalma lain urang.

Lamun anjeun Nulis, ieu téh perlu pikeun nyokot kana akun nu jadi poko tina ieu Pernyataan, ngan sipat nu tangtu.

Di pangadilan, anjeun kudu ngabuktikeun yén anjeun nu boga rightful jeung nu di Moment éta téh haram dilaksanakeun ku Jalma sejen.

Salaku confirmations nu mana wae nu dokumén, nu nunjukkeun yén diganggu gugat harta milik eta, atawa ku saksi. Nu Ngalamar kudu ngonpigurasi jadi yén manéhna geus ngabuktikeun yén jalma anu diserang nyaéta subjék atawa ieu terdakwa. Lamun jumlah dina sengketa teu leuwih ti lima puluh, rubles, mangga kontak hakim. Ahir repayment dana atawa a waiver of anak mulang, teu mayar per cent, pikeun pamakéan dana injeuman ngawula salaku Dasar Tunai, filing a gugatan klaim.

Sakumaha anu geus disebutkeun, jumlah klaim nepi ka lima puluh rubles panawaran sakuliah dunya peti, jsb.

Dina kasus tina sengketa ékonomi antara badan usaha, kasus pangadilan di arbitrase. Anjeun kudu nyimpen di pikiran nu ngaku katuhu, aplikasi, dina triplicate, nu tukang jeung nu dicatet dina nyoko nu ngagugat nu, jeung nu lain tetep dina pangadilan, jeung nu katilu mana anu ka terdakwa. Lamun warga teu ku fisik tapi ogé moral (atawa sababaraha di antarana) kakurangan, manéhna bisa boga moral, ngaku di pangadilan.

Manéhna kudu nalungtik, jeung nyieun anjeun darajat lepat of terdakwa, nu extent tina nalangsara disababkeun ku ngagugat alatan anak karakteristik individu.

Ieu bisa ngakibatkeun ngajabel of palaku jeung a jumlah nu tangtu duit, kabeneran aya nu keur signifikan pengayaan nu ngagugat urang mah boro patut eta. Dina artikel ieu, urang geus ngécéskeun yén action saperti, nu spésiés eta, nu tempat of yurisdiksi nurutkeun jumlah rupa-rupa kapal jeung tipe nu paling umum tina pernyataan nu sarupa.

Hal ieu oge dicatet yén alesan pikeun pangadilan mulang bisa jadi filed.