Sanggeus inisiasi tina prosedur: Polandia, Hongaria saméméh EU sangsi RT basa inggris

Rebo, EU sapuk kana nilai-a Dprd pikeun EU Sangsi ngalawan Hungaria sabab tina ancaman ka dasar maranéhanana. Viktor Orbán némbongkeun

Dina tuduhan walanda Green MEP Judith sangkaan manggihan yén Hungaria dilanggar hak pangungsi jeung minoritas, nu yudikatif, diwatesan kabebasan tina pencét jeung kabebasan ekspresi curtails jeung élmu di paguron luhur ditumpurkeunViktor Orbán némbongkeun salila datangna ka Strasbourg salasa unapologetic jeung ngomong hiji 'serangan dina Hungarians'. Jeung mayoritas Dua per tilu (barang pikeun prosedur, ngalawan) milih di EU Dpr pikeun inisiasi tina hiji acan nurutkeun pasal, salaku ngabela nempo nilai EU nu tatu. Ayeuna eta nepi ka Déwan nagara anggota, jeung Polandia, candak dina peran pelindung pikeun Hungaria hayang. Unggal nagara miboga daulat katuhu pikeun reformasi internal nu ngarasa hade. Lampah ngalawan Nagara anggota, nu deepening tina trenches di EU, nyieun kurangna kapercayaan warga di Éropa lembaga anu ngembang. Anjeun bakal mastikeun yén nilai Union ieu téh leuwih ti saukur kecap ditulis dina salembar kertas. Dina kasus awon, Hungaria bisa jadi hak voting di EU Déwan para Mentri diwatesan. Saprak nyokot kantor, Orbán geus ngawatesan hak pers di nagara-na, Lsm anu ngalarang jeung imigrasi-kawijakan mumusuhan. The OSCE (organisasi pikeun kaamanan jeung sabilulungan di Éropa) warned tukang hungaria pamilu parlemén saméméh an 'intimidating, xenophobic retorika, media pangaruh jeung non-transparan pembiayaan of kampanye pamilihan'. Sedengkeun manéhna ditaksir salaku pamilu free, anu anjeun, nurutkeun OSCE teu adil.